Koningsdag

Programma KONINGSDAG 2023

Klokken luiden en Vlaggen uit.
Vlaggen: Zoals ook in het programma vermeldt, kan er op Koningsdag, vanaf 9.00 uur ‘s morgens de gehele dag worden gevlagd, met oranje wimpel. De vlaggen mogen uiterlijk tot zonsondergang blijven wapperen.

 09.00 uur Start van de Oranje Rommelmarkt voor KINDEREN

Het woord rommelmarkt voor kinderen geeft duidelijk aan wat de bedoeling is. De Oranjevereniging zal daarom geen commerciële activiteiten toestaan!

Het is niet toegestaan op of aan de openbare weg buiten het park vrijmarkt te houden. De politie houdt hier streng toezicht op.

09.00 uur
Het Oranjeterras is weer geopend, hier zullen vrijwilligers van de Scouting Niftarlake zorgen voor koffie met gebak, frisdrankjes, een Oranjebitter en een hartig hapje.
Bij de Oranje Tent kunt U lid worden van de Oranjevereniging Breukelen.!
Tevens bestaat de gelegenheid hier de Unieke puzzel van Breukelen te verkrijgen/kopen.
Ook zal de Oranjevereniging Oranjestroopwafels voor U bakken.
Lekker springen en duikelen op de luchtkussens. Bij de tent van de Oranjevereniging  Suikerspin snoepen. Pannenkoeken eten bij de scouting. Al deze leuke attracties eindigen om 12.00 uur.

De Oranjevereniging verzoekt een ieder om na afloop van de vrijmarkt de overgebleven spulletjes weer mee naar huis te nemen en geen rommel achter te laten in het park Boom en Bosch.

11.30 uur:
Roeiwedstrijd Gemeenteraad – Oranjevereniging: Een Breukelse Koningsdagviering zonder de traditionele roeiwedstrijd op de Vecht tussen het gemeentebestuur en de commissarissen van de Oranjevereniging is niet denkbaar. Ook nu weer strijden beide partijen de sportieve strijd te water. Dit alles om de zo fel begeerde Oranjetoeter. De start vindt plaats bij huize Grigia en de finish aan de achterzijde van het gemeentehuis Boom en Bosch.

13.30 uur:
Middagprogramma Boom en Bosch: 
Ook dit jaar zal het park rond lunchtijd snel zal worden omgebouwd tot een spelletjesparcours voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Alle kinderen kunnen tussen 13.30 – 15.30 uur gratis deelnemen aan tal van leuke en uitdagende spelen langs alle werelddelen. De organisatie is in handen van Scouting Niftarlake De middag zal sportief en actief zijn, waarbij voldoende gelegenheid is voor een hapje en een drankje. Ouders zijn van harte welkom om op het Oranjeterras plaats te nemen.

13.00 uur tot 17.00 uur 
Middagprogramma Kerkbrink: 
Op de Kerkbrink gaat het verder los  onder leiding van de Oranjevereniging.                                        Natuurlijk een kinderdraaimolen het treintje en een kleine zweefmolen. Voor de wat oudere kinderen is er de Bungy Jump.
Ook hier zal de Oranjevereniging Oranjestroopwafels voor U bakken en kunt U die unieke Puzzel van Breukelen krijgen als je lid wordt (hij is ook te koop).

13.00 uur - 21.00 uur
Een scala van artiesten
op de Kerkbrink: Optredens van o.a. Een muzikaal karretje, Pauwergirls, Duo Sidekick, Bryan & Friends,
Robin Kroek, Dave Miller en DJ Mike. Wij eindigen met Edwin en een Geweldige Vuurspuw act

Dit alles in samenwerking met de Horeca.                                                                                                    

Tot volgend jaar op Koningsdag

De Oranjevereniging Breukelen wil alle leden en sponsoren hartelijk danken voor hun bijdrage. In het bijzonder de VAR, die het ons weer mogelijk heeft gemaakt, dat dit programma u aangeboden wordt.

 

© 2021 - 2024 Oranjevereniging Breukelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel